General Discussion     Tech Questions     Parts & Services     Suggestions/Ideas     Help & Website Instructions     Blogs    

Truck & Transportation History

Home Search Tags


new problem.

Posted By Freight_train From Bama Saturday, February 19, 2011 4:07 AM
Add to Favorites3
Author Message
Freight_train From Bama
 Posted Saturday, February 19, 2011 4:07 AM
ATHS Member

ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Sunday, December 21, 2014 1:58 PM
Posts: 1,170, Visits: 5,625
ok,I am suspecting this is AOHELLs problem but figured I would throw it out to Eddy.When I first come to the forum and open any spacific board or hit recent threads I get what you see in the picture.Some times I get a few more threads but always have the blank bar with the pinwheel load thingy half hidden in the far left.If I go to Internet Exploder outside AOL and load the forum it works find and then when I go back to the AOL window and try again there the forum loads fine.



Dieselaholic!


1980 GMC

General Rolling Violation

1971 M35A2 Martyr Machine

1971 M35A2 Messiah

1957 M52 R6602 gas burner

1991 F350 Crew Cab Dually Diesel Enterprise


1994 F350 Crew Cab Dually Diesel White Lightning

Beware of Steelsoldiers.
peterj
 Posted Saturday, February 19, 2011 4:32 AM
ATHS Member

ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)

Group: ATHS Members
Last Active: Saturday, October 08, 2011 9:22 AM
Posts: 1,981, Visits: 11,109
I have the same problem with Google Chrome every time the board is updated. It takes 24-36hrs, then it works fine.  I don't know why, don't think anyone else knows either... lol.
I keep IE ready with this board as home, then when it happens I just use that for a few days. 

peterj 

blogs:  http://forums.aths.org/InstantForum2010/ATHS-Discussion-Forums/Now,,-youre-not-going-to-believe-this,-but!!!!/PeterJ

ATHS Online Division Charter Member 
http://forums.aths.org/InstantForum2010/Uploads/Images/10cbd116-069f-41ed-848a-1cc5.jpg
Eddy Lucast
 Posted Saturday, February 19, 2011 5:23 AM
.

. - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Wednesday, July 27, 2016 6:19 AM
Posts: 11,860, Visits: 14,141
The circle you see indicates the page is still loading, although it may never complete loading!

This is even stranger yet. I'm posting this from Chrome version 9.0.597.98 and see no problems. I also see that you are experiencing this from the recent post link and I tested this both loading a forum and from the recent post link. I have some questions for you that might help figure this out, when this happens, how much memory is your PC using at the time as reported in the Task Manager. Right click on the System Tray (the bar across the bottom of the screen) and select Task Manager | Performance tab and answer these questions. 
 
How much memory is installed.
How much is being used 
What percent is being used
Which operating system are you using
Which version of Chrome are you running

This may very likely be related to the problems we reported to the programmers earlier this week that Jeff discovered. But if its a bug in the program it should effect everyone and I'm questioning whether or not the resources on some PC's is causing this.

Messages in the forums would only go back 500 threads. This part has been fixed. The second part is that the advanced search engine is working but will not read the permission sets that say to return all threads, its returning only 500. The advanced search is also the search at the top of each page. The search this forum feature will not load in any browser on any of their sites. The programmers are working on it now. They discovered this is effecting their site too.



Eddy Lucast

http://kbs.justoldtrucks.com


man with wooden truck should be wary of "truck whisperer" with torch
peterj
 Posted Saturday, February 19, 2011 5:35 AM
ATHS Member

ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)

Group: ATHS Members
Last Active: Saturday, October 08, 2011 9:22 AM
Posts: 1,981, Visits: 11,109
I really don't understand all the tech questions but.........   vista, from the task mgr...   cpu using 0-7%   memory   51% 

peterj 

blogs:  http://forums.aths.org/InstantForum2010/ATHS-Discussion-Forums/Now,,-youre-not-going-to-believe-this,-but!!!!/PeterJ

ATHS Online Division Charter Member 
http://forums.aths.org/InstantForum2010/Uploads/Images/10cbd116-069f-41ed-848a-1cc5.jpg
Freight_train From Bama
 Posted Saturday, February 19, 2011 8:05 AM
ATHS Member

ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Sunday, December 21, 2014 1:58 PM
Posts: 1,170, Visits: 5,625
Here ya go.Took this 10 seconds before posting(God I love the Snipping tool on winders 7!)



Dieselaholic!


1980 GMC

General Rolling Violation

1971 M35A2 Martyr Machine

1971 M35A2 Messiah

1957 M52 R6602 gas burner

1991 F350 Crew Cab Dually Diesel Enterprise


1994 F350 Crew Cab Dually Diesel White Lightning

Beware of Steelsoldiers.
Eddy Lucast
 Posted Saturday, February 19, 2011 10:50 AM
.

. - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation). - (352,504 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Wednesday, July 27, 2016 6:19 AM
Posts: 11,860, Visits: 14,141
I'm using a greater percentage of resources with no problems so I'd say that rules this out.

Windows 7, I get, what about the version of Chrome you're using? In chrome click on the wrench and then "About Google Chrome" Its the number right under the words Google Chrome.




Eddy Lucast

http://kbs.justoldtrucks.com


man with wooden truck should be wary of "truck whisperer" with torch
peterj
 Posted Saturday, February 19, 2011 12:43 PM
ATHS Member

ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)

Group: ATHS Members
Last Active: Saturday, October 08, 2011 9:22 AM
Posts: 1,981, Visits: 11,109
Chrome.   9.0.597.98
looks to be the same as you are using..  

not a problem ,now that I just work around it, and check now and then... It has always fixed it self in 1 -2 days....   slow learner???

peterj 

blogs:  http://forums.aths.org/InstantForum2010/ATHS-Discussion-Forums/Now,,-youre-not-going-to-believe-this,-but!!!!/PeterJ

ATHS Online Division Charter Member 
http://forums.aths.org/InstantForum2010/Uploads/Images/10cbd116-069f-41ed-848a-1cc5.jpg
Saturday, February 19, 2011 12:49 PM by peterj
Freight_train From Bama
 Posted Saturday, February 19, 2011 2:36 PM
ATHS Member

ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)ATHS Member - (75,020 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Sunday, December 21, 2014 1:58 PM
Posts: 1,170, Visits: 5,625
working fine now.But here is what I am rocking.Good ol Exploder 8 here.No chrome.Just painted steel wheels and body color plastic bumper covers for me.



Dieselaholic!


1980 GMC

General Rolling Violation

1971 M35A2 Martyr Machine

1971 M35A2 Messiah

1957 M52 R6602 gas burner

1991 F350 Crew Cab Dually Diesel Enterprise


1994 F350 Crew Cab Dually Diesel White Lightning

Beware of Steelsoldiers.
peterj
 Posted Sunday, February 20, 2011 7:52 AM
ATHS Member

ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)ATHS Member - (171,755 reputation)

Group: ATHS Members
Last Active: Saturday, October 08, 2011 9:22 AM
Posts: 1,981, Visits: 11,109
FYI, it worked good this morning. I came home for the race and its acting up again. Back to using IE :crying:....

peterj 

blogs:  http://forums.aths.org/InstantForum2010/ATHS-Discussion-Forums/Now,,-youre-not-going-to-believe-this,-but!!!!/PeterJ

ATHS Online Division Charter Member 
http://forums.aths.org/InstantForum2010/Uploads/Images/10cbd116-069f-41ed-848a-1cc5.jpg
Mark Brubaker
 Posted Tuesday, February 22, 2011 12:49 AM
ATHS Member

ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)ATHS Member - (57,279 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Tuesday, January 24, 2017 12:42 AM
Posts: 1,034, Visits: 4,424
Eddy,  I'm using the 9.0.597.98 Chrome also.   I just tried it again, (using Firefox at the moment) still doesn't load in Chrome.  Like I said in the thread above roadkill won't, tech section does when using Chrome.   I hope this will mean something to you,,  sure doesn't to me. 

'74 IH 4370

Similar Topics

Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse

Back To Top