General Discussion     Tech Questions     Parts & Services     Suggestions/Ideas     Help & Website Instructions     Blogs    

Truck & Transportation History

Home Search Tags


Login Problems Read this!

Posted By Eddy Lucast Monday, July 21, 2008 2:20 PM
Add to Favorites0
Author Message
Eddy Lucast
 Posted Monday, July 21, 2008 2:20 PM
.

. - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Wednesday, July 27, 2016 6:19 AM
Posts: 11,860, Visits: 14,141
I've gotten an email and a private message and there were three messages in RoadKill. All have the same or similiar issue. The login. Read on, this is quick.

Issue: Users who had logged into the site via the old forum address www.athsonline.org find they have to sign in again. When you log in your credentials, username and password, are stored in a file only viewable by the ATHSOnline.org domain. You click on a link and are asked to login again or get a permission error. This is because the link went to the domain forums.aths.org and you are logged into the domain athsonline.org.

Solution: Log out, Close your browser, open your browser, go to the new address, http://forums.aths.org and sign in.



Eddy Lucast

http://kbs.justoldtrucks.com


man with wooden truck should be wary of "truck whisperer" with torch
Kid
 Posted Monday, July 21, 2008 3:32 PM
ATHS Member

ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)ATHS Member - (93,030 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Sunday, July 03, 2016 7:03 AM
Posts: 1,990, Visits: 10,039
Dont forget to check the box below the login, to save you password, so you dont have to keep logging in. Also, you will notice the wonderful new default to display the topics in reverse time order. You can correct this, by selecting Control Panel (above), then on the left 'Forum Settings', then down to the lower half of th epage to 'Topic Display', and change it to 'Flat Ascending' .

===========================================================================

1972 KW925 SC350 12513 240WB, restoral in progress, 1936 CAT RD4 w/LPC 4A blade restored ground up

johnperkosr
 Posted Tuesday, July 22, 2008 5:57 AM
ATHS Member

ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)ATHS Member - (9,755 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Saturday, August 01, 2009 10:07 AM
Posts: 1,096, Visits: 1,362
dont really have no problems except,i dont think im getting back to members who email me,or i try to email or pm them but get no reply

were doing it to it like sonny pruitt
DENNY
 Posted Tuesday, July 22, 2008 4:14 PM
ATHS Member

ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)ATHS Member - (7,712 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Sunday, September 02, 2012 2:20 PM
Posts: 577, Visits: 1,176
Eddy im logging on to the new site athsforum414,but when i log on and go to roadkill or other sections i have to log on again.is this normal?:w00t:
Eddy Lucast
 Posted Wednesday, July 23, 2008 2:12 AM
.

. - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation). - (214,376 reputation)

Group: Forum User
Last Active: Wednesday, July 27, 2016 6:19 AM
Posts: 11,860, Visits: 14,141
DENNY (7/22/2008)
Eddy im logging on to the new site athsforum414,but when i log on and go to roadkill or other sections i have to log on again.is this normal?:w00t:

It would be normal if

1. you logged into the old address www.athsonline.org/InstantForum414/.

2. You have your browser set to an option other than "Look for newer versions of the web page every time I visit the site"



Eddy Lucast

http://kbs.justoldtrucks.com


man with wooden truck should be wary of "truck whisperer" with torch

Similar Topics

Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse

Back To Top